Att dra ett straff gjorde hela skillnaden för huvudstäderna

Washington Capitals lever för att kämpa en annan dag. Fläktar, bär NHL Tröjor, väntade ungefär tre omgångar för Braden Holtby att stiga upp och vinna ett spel för dem själv. Inte bara spela bra, men var skillnaden. Washington kom ut snabbt för att öppna Game 6, slår vad som helst med en blå tröja och peppering Lightning målvakt Andrei Vasilevskiy med skott. Kapitalerna överträffar Lightning 39-19 och utsätter dem 34-24, blåser och slår dem över isen. The Lightning missade chansen att stänga en motståndare för första gången i dessa slutspel.

Detta är inte att placera skulden uteslutande på Kucherov. Men vi vet alla vad han kan när han är på. han är en enmansspelare med sin skicklighet och fysikalitet. ”Jag kan inte föreställa mig att de andra killarna undrade om vi kommer att dra av det ikväll,” Oshie, bär Washington Capitals Tröjor, berättade för McGuire. ”Vi var säkra på att om vi kom och gjorde vad vi var tvungna att göra så skulle det räcka för att få jobbet gjort.” Att dra ett straff gjorde hela skillnaden för Washington, som inte hade haft ett maktspel sedan den andra perioden av Game 4.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>